Nunti realeCarmen si Zsolt - OradeaDin nou avem bucuria sa va prezentam o nunta deosebita din care cu siguranta, voi, viitoarele mirese, veti avea multe de invatat. Asadar sa-i cunoastem pe Carmen si Demi.
Furnizori: Restaurant petrecere: Palazzo Oradea / rochia de mireasa: Maggie Sottero Budapesta, model Nora / pantofii miresei: Benvenuti Oradea / costumul mirelui: Obsession Oradea / fotograf: Still for Style Oradea / muzica: KozaK Band Oradea / tortul miresei: Ester Arad / coafura: Rafaela&Bianca Oradea / machiaj: Heal Cosmetic Oradea / verighete: Bijuteria Diana Oradea
Asadar, haideti sa aflam care este secretul unei nunti reusite. In primul rand, asa cum spunea si Carmen, cheia unei nunti reusite sta in analizarea ofertelor de pe piata si in luarea deciziilor in functie de gusturi si de buget. Cand spunem gusturi, ne referim desigur la preferintele mirelui si a miresei. Nicidecum secretul unei nunti reusite nu este acela sa va ghidati dupa toate parerile altora, lasand la o parte dorintele voastre. "Am facut nunta pentru noi, asa cum am visat si dorit dintotdeauna", spune Carmen. Vom incepe cu povestea rochiei de mireasa. "Dupa multe vizite la saloanele de rochii de mireasa din Oradea, rochia preferata a ramas aceeasi si anume un model Maggie Sottero vazut pe Internet cu ceva vreme inainte. Asadar, am contactat reprezentantele Maggie Sottero din Bucuresti si Budapesta pentru a ma interesa de marimi si preturi. Asa am aflat ca in Bucuresti ma costa cu aproape 200 de euro mai mult aceeasi rochie ca si in Budapesta. Considerand si drumul pana in Bucuresti pentru proba si pentru ridicarea rochiei dupa ce erau efectuate ajustarile, am ales varianta din Budapesta luand cea mai buna decizie posibila. Rochia de mireasa este foarte importanta, desi multa lume poate nu considera asa, dar este o rochie unica in viata unei femei si nu trebuie neglijata sau aleasa in graba." In ceea ce priveste rochia de mireasa, Carmen ne mai sfatuieste: "Sa nu va faceti prea multe griji pentru rochia de mireasa, sa nu se rupa, sa nu se murdareasca etc. Trebuie sa traiti momentul, sa va simtiti bine. Avand atata grija de rochie pierdeti din ceea ce inseamna nunta, pierdeti momente importante cu care nu va veti mai intalni."
In ziua nuntii emotiile si stresul nu si-au avut locul in sufletul lui Carmen. Era nerabdatoare sa traiasca cele mai fericite clipe din viata alaturi de sotul ei, sigura pe alegerile facute, increzatoare in oamenii in mana carora si-a pus cea mai frumoasa zi din viata ei. "Am ales restaurantul Palazzo din Oradea. O sala eleganta care nu necesita alte accesorii si tocmai de aceea nici nu am apelat la o agentie de decoratiuni."
Florile le-am cumparat personal de la un depozit. Mi-am dorit foarte mult bujori, dar nemaigasind bujori in luna iunie, am ales trandafiri mari albi in combinatie cu garoafe mari albe. Am cumparat si toate accesoriile: bureti, tavite, verdeata, etc. Am rugat o prietena sa ma ajute la realizarea aranjamentelor, am inchiriat stative pentru mese si in final totul a iesit exact asa cum mi-am dorit si la un pret mult mai mic decat la orice agentie sau florarie. Toate florile au fost depozitate in pivnita casei pana in ziua nuntii, asa ca, daca doriti sa realizati singure aranjamentele florale asigurati-va mai intai ca aveti unde sa le depozitati intr-un loc racoros, altfel riscati sa se ofileasca toate pana sa ajunga pe mesele invitatilor. "
"Cat despre buchetul miresei, am ales un buchet foarte simplu din cale. Am dorit sa fie buchetul din cale deoarece rochia de mireasa are forma asemanatoare unei cale. Probabil va dati seama ca nu sunt superstitioasa, sfat pe care vi-l dau si voua, lasati superstitiile la o parte, traiti si simtiti din plin ziua nuntii."
"La biserica, ne-am dorit sa aducem momente personale in cadrul ceremoniei. Bineinteles ca dupa cateva "nu se poate", am reusit sa avem un trompetist, violonist si o persoana care a cantat la orga, melodia Charpentier - Te Deum Prelude, moment care a impresionat pe toata lumea. De asemenea mi-am dorit sa fie aruncate pe jos petale de trandafiri la intrarea in biserica, lucru care a fost posibil abia dupa multi "nu se poate."
Asa cum stiam si noi si ne confirma din nou Carmen si Demi: "Muzica este cea mai importanta in cadrul unei nunti, mai importanta chiar si decat mancarea. Tocmai de aceea am apelat la Formatia Kozak Band Oradea care au facut o treaba extraordinara si au tinut toata noaptea invitatii pe ringul de dans. Au creat o atmosfera de neuitat."
Un alt accesoriu foarte important in cadul unei nunti este bineinteles tortul miresei. "Am dorit un tort special, am stiut exact ce imi doresc dar din pacate in Oradea nu am gasit cofetarie care sa imi indeplineasca dorinta si asa am ajuns la laboratorul Ester din Nadlac, judetul Arad. As fi dorit un tort alb ca hartia dar pretul final era destul de ridicat asadar am ales un tort sidefat, cu toate ornamentele lucrate manual. O adevarata opera de arta delicioasa. Am ales ca si interiorul tortului sa fie tot de culoare deschisa iar crema a fost alba, cu fructe de padure. Toata lumea a fost incantata atat de aspect si mai ales de gust. Tortul a fost transportat din Arad cu masina, iar la Palazzo a fost asamblat si s-au facut retusurile finale. Pentru invitati la plecare, am comandat tortulete mici de ciocolata, ambalate in cutii asemanatoare celor de cadou, care au avut mare succes."
Fotografiile vor spune povestea mai departe si multumim lui Norbert si Csilla de la Still for Style Oradea pentru capturarea celor mai frumoase momente. Poti folosi si sagetile de la tastatura ← → pentru a vizualiza fotografiile din galerie
© 2024 www.nunta-pitesti.ro
Still for Style - Oradea
Alte articole:
Iustina si Cosmin - Bacau, Adina si Iosif - Bucuresti, Cami si Radu - Baia Mare, Irina si Catalin - Ramnicu Valcea, Aurelia si David - Cluj Napoca
|
|
Adauga opinia ta: